Rólam

Csikós Attila vagyok, autóhifi szakértő és az Installcomp 2001. Kkt. tulajdonosa. 

23 évnyi autóhifi területen szerzett tapasztalattal abban segítek ügyfeleimnek, hogy az egyéni igények figyelembevételével, olyan magas minőségű, egyedi hangzásvilágot varázsoljak autójukba, amit azelőtt nem tapasztaltak.  Célom, hogy az ügyfeleim az autóban ülve igazi koncertélményt éljenek át. 

Olyan szerencsés helyzetben vagyok, hogy a hobbim a munkám, a munkám a hobbim. Az elmúlt 10 évben számos hangminőség versenyen indultam, ahonnan háromszor is sikerült megszereznem  a magyar bajnoki címet profi kategóriában.

Műhelyemben és munka közben elengedhetetlen az igényesség és a rendezettség. Munkáimat maximális precizitással végzem, és Life time garanciát vállalok minden installációmra.

Mit mondanak ügyfeleim rólam

László F
László F
2023-04-24
Profi minőségi munka.(tolatókamera bekötés)
Kiss Tamàs
Kiss Tamàs
2023-03-17
Az a fajta szaki aki szereti amit csinál, ez meg is látszik a munkáján. Csak ajánlani tudom 🙂 5*****
Attila Mácsai
Attila Mácsai
2023-02-11
Magas szakmai tudás,precizen elvégzett munka.Így tovább.
Péter Kozma
Péter Kozma
2023-02-10
Gyorsak, szakszerűek, mindenre is van megoldásuk!Laikusnak is érthetően elmagyarázzák ,hogy mi a baj ,sosem kellett csalódnom! Én csak ajánlani tudom a céget.
László Vizéli
László Vizéli
2023-01-24
A gyári hangszórókat cseréltettem egyenlőre. Attila rugalmas, korrekt, segítőkész szakember. Rendezett, tiszta beszerelőműhely. Ezentúl én is mindenkinek bátran ajánlom. A közeljövőbe még találkozunk a mélynyomó projekt miatt.
Krisztián Richter
Krisztián Richter
2022-12-09
Profi, gyors munkavégzés. Attila rendkívül maximalista tud lenni a kivitelezései minőségére. Többször üzleteltem vele autohifi és lopásvédelem témában. Igényes szép műhelyben jó körülmények között, jó kezekben hagyhatod ott az autódat.
Hívjon az azonnali árajánlatért!